Om oss

Hej och välkommen, nedan kommer en introduktion om vår vision med betting-utan-svensk-licens.com (BUSL).  

Vi vill att du, som spelare, skall få möjlighet att sondera terrängen på ett enkelt sätt när det kommer till spelsajter. Vi vet själva att det inte är det enklaste att hitta lämpliga webbsidor för spel, speciellt utanför licensen, då en del exempelvis kan sakna vissa betalningsmöjligheter och så vidare.

Vår vision är att förenkla letandet för spelaren genom att lista och jämföra de bästa sajterna som saknar den svenska licens. Vårt fokus ligger på att säkerställa att spelsajterna är säkra och trovärdiga. 

Dessutom tillför vi spelarna bättre bonuserbjudanden, i vissa fall även i form av exlusiva erbjudanden.

Vårt uppdrag

Vi här på BUSL driver inte eller är inte en speloperatör, så det är omöjligt att spela direkt från vår hemsida. Istället hittar du all nödvändig information om icke svensk-licensierade sajter på denna sida!

Våra recensioner har skrivits av personal med personlig kunskap och mycket erfarenhet av odds-spel; vi ser oss själva erbjuda besökarna endast kvalitetsinnehåll - vilket innebär att leverera aktuell fakta på ett lättillgängligt sätt.

Vi tar vårt ansvar och vill att du som användare av denna webbplats ska uppleva din vistelse här trygg och säker. Vi ser till att länkar är korrekta så att det är lätt för alla som besöker dem, vi uppdaterar också innehållet regelbundet vilket håller läsarna uppdaterade kring spel på nätet.

En liten disclaimer, vi garanterar inte att all information på sidan stämmer men vi gör vårt yttersta för att allt skall vara korrekt och uppdaterat.

Oberoende sajt

Vi här på BUSL är en oberoende jämförelsesajt. Vi driver själva inga bettingsajter eller har på något sätt intresseposter i någon form av operatör. Våra recensioner och betyg sätts utifrån våra egna upplevelser av sidorna, och de slutgiltiga betygen har inte påverkats utifrån.

Sajten drivs och ägs av oss grundarna och ingen annan har någon minoritetsägande vilket säkerställer vårt oberoende gentemot operatörerna.

Kontakt & Address

Du är välkommen att kontakta oss via mail eller brev med vilka funderingar du än kan ha. För att nå oss via brev vänligen addressera BUSL som mottagare och skicka till vårat kontor,

Triq Mons G. Depiro, SLM 2033, Sliema

Malta

Om du vill istället gäller kontakt@betting-utan-svensk-licens.com eller kontaktformuläret nedan,

  Om oss

  Vi är en oberoende jämförelsesajt med kontor på,

  Triq Mons G. Depiro, SLM 2033, Sliema, Malta

  för frågor eller funderingar kontakta,

  kontakt@betting-utan-svensk-licens.com

   

  betting utan svensk licens logo

  Ansvarsfullt spelande

  Allt spel online och offline är från 18+ år.
  Spela lugnt och ansvarsfullt.
  Se till att du behåller kontrollen över ditt spelande.
  Försök aldrig att jaga ikapp förluster.
  Vid minsta antydan av problemspelande
  eller beroende hör av dig till stödlinjen.

   

  18+ logostödlinjen logo
  Copyright © Betting-utan-svensk-licens.com